Project Description

Do You Have A Landscape Project We Can Help With?

Contact Us

Stroud, South-West

Dealing with level changes in gardens can be a challenging prospect. Stroud sits within the five valleys in Gloucestershire and is notorious for its steep topography that is seen throughout the landscape. On this residential site L|B where required to deal with a 10m difference from the rear of this residential unit to the top of their garden. We worked with the client to develop a number of terraces using gabion walls as retaining structures. This allowed us to maximise the client usable space and introduce some natural stone elements inot the garden. Needless to say the results are stunning and we have left another happy client to enjoy their personal landscape for years to come.

Project Details

DATE

March 14th, 2018

CLIENT

Launa Littlejohn

PROJECT TYPE

Residential

CONTRACTOR

L|B

Project Gallery

Stroud-Garden-Landscape-Design
Stroud-Gravel-Garden-Design